gratis tips en advies bij witgoed problemen Nieuw witgoed online bestellen Witgoed reparatie bij u thuis


Betaalbare Wasmachine reparatie Amsterdam, witgoed monteur voor wasdroger,vaatwasser, koelkast, vriezer en inbouw keuken apparatuur

 

Wij breiden onze witgoed service verder uit en repareren nu ook Witgoed apparaten in Amsterdam!

Is uw wasmachine kapot en u woont in de regio Amsterdam dan kunt u ook een reparatie aanvragen via onze website. Wij leveren vakkundige service en betaalbare reparatie voor al uw witgoed apparatuur zoals wasamachine, wasdroger, koelkast, vaatwasser ook als uw afwasmachine is ingebouwd. Naast deze apparaten repareren wij ook magnetrons, ovens, kookplaten (zowel inductie kookplaten, keramische kookplaten en halogeen kookplaten).

Ook inbouwapparatuur wordt door onze witgoed monteurs vakkundig gerepareerd.

Zoals verteld breiden wij onze diensten verder uit, naast Noord Brabant, Zeeland , Zuid Holland, gaan onze monteurs nu ook in Amsterdam witgoed zoals wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer, vaatwasser,magnetron, ovens en kookplaten repareren. De servicemonteur zal o.a. repareren in Amsterdam en omliggende gemeentes als Zaandam, Landsmeer, Diemen, Amstelveen, Weesp en natuurlijk de meeste steden en dorpen in deze regio.

Wasmachine reparatie Amsterdam

Als de trommel van uw wasamachine niet meer draait, de wasmachine niet warm meer wordt of de wasautomaat lekt dan kunnen wij de wasmachine snel weer repareren. Voor de regio Amsterdam kunt u op deze pagina een reparatie aanvragen zodat u weer snel kunt wassen.

wasmachine reparatie amsterdam