gratis tips en advies bij witgoed problemen Nieuw witgoed online bestellen Witgoed reparatie bij u thuis


Reparatie tarief voor reparatie bij u aan huis.

U staat bij ons niet voor verrassingen, u weet exact waar u aan toe bent!  Vakkundige witgoed monteurs, geschoold en getraind en vaak de juiste onderdelen op voorraad in de servicewagen. Kijkt u anders eens bij onze referenties voor de ervaring van onze andere klanten.

Na aanmelding van uw storing neemt de monteur altijd persoonlijk contact op


  • Geen dure voorrijkosten!
  • Altijd duidelijke prijsopgave na diagnose!
  • Eenvoudige reparaties altijd inbegrepen bij onderzoekskosten (excl. onderdelen)
  • Professionele service voor betaalbare tarieven!
  • Ruime voorraad onderdelen!

Onderzoek aan huis al vanaf slechts € 58,00 (servicemonteur aan huis + eerste arbeid, technisch onderzoek en eventuele metingen etc. ) Reparatie van eenvoudige storingen  voeren wij uit zonder extra uurtarief in rekening te brengen. Als er een reparatie nodig blijkt dan controleert  de servicetechnicus of de beschikbare onderdelen aanwezig zijn en onderzoekt de algehele conditie van het toestel. Als reparatie mogelijk is maakt de monteur een prijsopgave van de totale reparatie.

Installatie van elektra en overige diensten op aanvraag

Prijzen & regio bepaling voorbehouden, aan deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Bij tijdig annuleren van een afspraak worden geen kosten in rekening gebracht. Indien er een onderdeel besteld dient te worden betaald u voor het tweede bezoek geen voorrijkosten alleen eventueel arbeidsloon. Heeft u toch vragen? Neem dan contact met ons op!

Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u op verzoek schriftelijk aanvragen.