gratis tips en advies bij witgoed problemen Nieuw witgoed online bestellen Witgoed reparatie bij u thuis


 

Enkele ervaringen van onze klanten...

 


"Klasse service! Wij zijn prima geholpen en kunnen weer vooruit met onze wasmachine"

van Eersel - Amsterdam

"Witgoedreparatiemonteur.nl heeft heel snel actie ondernomen nadat ik via email mijn storing aan de vaatwasser heb doorgegeven. De monteur belde netjes van te voren en wist al snel waar de storing vandaan kwam en heeft dit vakkundig opgelost en vooral tegen een erg redelijke prijs die een stuk lager lag dan de servicedienst van de AEG. Deze servicedienst is onmisbaar voor Tholen en omstreken !!"

van der Male - Sint Maartensdijk

" Wij willen u hierbij bedanken voor de snelle hulp die u ons verleende bij een storing aan onze inductie kookplaat.  De geboden hulp kwam uiterst snel en werd zeer accuraat uitgevoerd. Ook de interventie aan onze wasmachine weer zeer snel en perfect uitgevoerd. Het doet plezier u werk te laten uitvoeren, de monteur komt over als een uiterst eerlijk, gemotiveerd persoon die plezier heeft met zijn klanten om te gaan. Ik raad iedereen aan zonder twijfels beroep op jullie diensten te doen.
Nog veel succes! "

Hans & Ilse swaab uit Antwerpen

" Jullie dienstverlening is top. Wij kregen heel snel een reactie van jullie en binnen no time stond er een technisch medewerker voor de deur. Deze medewerker gedroeg zich zeer correct, vriendelijk en zeer deskundig. Hij had even tijd nodig om het defect te herstellen. Hij heeft de boel netjes achtergelaten. Het bedrag dat wij moesten betalen lag rond de honderd euro en dat vonden wij voor de geleverde kwaliteit een schappelijke prijs, dat hadden we er graag voor over. Zodra wij weer problemen hebben met de wasmachine of zo iets dergelijks, dan bellen we jullie zeker weer. Een prima service! "

Fam. Tillema - Middelburg

"Ik ben erg tevreden over uw dienstverlening. Donderdag heb ik gebeld met een probleem en zaterdagochtend is dit al verholpen. Ook over de prijs ben ik tevreden. Het probleem is prima verholpen. En u heeft zelfs nog wat andere dingen in mijn keuken opgelost"

M Joosen - Bergen op Zoom